Meld je aan voor
het kennismakingswebinar

Neem deel aan het kennismakingswebinar van het Infinity College op woensdag 9 december

Naast bezoeken van een van de open dagen op onze locaties kun je ook op afstand kennismaken met Infinity College. Neem dan deel aan het kennismakingswebinar. Dat vindt plaats op woensdagavond 9 december en start om 19.30 uur

Je hebt geen speciale software nodig om dit webinar te volgen. Simpelweg op de link klikken die je ontvangt via e-mail en je kunt het webinar volgen op je laptop, telefoon of tablet.

 

Aanmelden online kennismakingswebinar

9 december 2020, 19.30 uur

Persoonlijk intakegesprek inplannen

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kunnen we ingaan op jouw specifieke situatie, bekijken welke leerroute(s) mogelijk zijn en kun je al je vragen stellen. Kortom, je hebt direct uitsluitsel of Infinity College voor jou een match kan zijn. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers. Dat kan op een van onze vestigingen, maar ook telefonisch of via Skype, Zoom, Hangouts, …. We horen graag van je!

Inloopdagen

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen aan het online webinar, dan is het goed om te weten, dat we wekelijks inloopdagen organiseren. De inloopdagen zijn de manier bij uitstek om de school echt in bedrijf te zien! Onze leerlingen hebben dan gewoon les. Jouw zoon of dochter kan een kijkje nemen in de les en jij kunt kennismaken met de leerlingen, docenten en coaches. 

Je bent op onderstaande dagen van 10.00u – 16.00u van harte welkom in:

Diemen
maandag

Rotterdam
donderdag

Utrecht
dinsdag

Aanmelden kan via onderstaand formulier. We kijken uit naar je komst!

Aanmelden Inloopdag – maandag (Diemen), dinsdag (Utrecht) of donderdag (Rotterdam)