Meld je aan
voor de open dag

Kom naar de Open Dag van het Infinity College op 25 maart of meld je aan voor een inloopdag!

Op 25 maart is de open dag van het Infinity College in Diemen, Rotterdam en Utrecht. Meld je aan en kom een kijkje bij ons nemen. Lukt 25 maart voor jou niet? Meld je dan aan voor een van onze inloopdagen op 14, 15 en 16 april.

 

Aanmelden

De open dag is het ideale moment om kennis te maken met het Infinity College!

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. Daarnaast staan leerlingen, coaches en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is op woensdag 25 maart 2020 van 19.00 tot 21.30 uur op de vestigingen in Diemen, Rotterdam en Utrecht.

Aanmelden Open Dag – 25 maart 2020

Inloopdagen

Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze open dag bij te wonen, dan organiseren wij een aantal inloopdagen. De manier bij uitstek om de school echt in bedrijf te zien! Onze leerlingen hebben dan gewoon les. Uw zoon of dochter kan een kijkje nemen in de les en u kunt kennismaken met de leerlingen, docenten en coaches.

U bent op onderstaande data van 10.00u – 16.00u van harte welkom in:

Diemen
dinsdag 14 april

Rotterdam
woensdag 15 april

Utrecht
donderdag 16 april

Aanmelden Inloopdag – 3, 4 en 5 februari

Afspraak maken

Bent u niet in de gelegenheid om op bovengenoemde data langs te komen of heeft u liever een vrijblijvende persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen, maak dan een afspraak met ons.