Meld je aan
voor de open dag

Kom naar de Open Dag op woensdag 28 april

Op woensdag 28 april kun je live kennismaken met Infinity College. We organiseren dan een open dag op onze locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Je hoort dan alles over het unieke onderwijsconcept van Infinity College, je kunt al je vragen stellen en de sfeer proeven op onze locatie. Kom je ook?

De opzet van de open dag is geheel aangepast aan de huidige situatie. Zo hanteren wij uiteraard de RIVM-richtlijnen en houden 1,5 meter afstand. Je kunt met maximaal 3 personen aan de open dag deelnemen. En de aanmeldingen gelden voor een specifiek tijdstip, zodat er nooit teveel mensen gelijktijdig in ons pand zijn.

Wij kijken uit naar je komst!

P.S. Lukt 28 april voor jou niet? Geen nood, meld je dan aan voor het kennismakingswebinar.

 

Aanmelden Open Dag – woensdag 28 april 2021

Let op: Wil je je aanmelden voor de open dag in Eindhoven? Klik dan hier. Of voor de open dag in Den Haag? Klik dan hier.

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is op woensdag 28 april op de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op een van bovengenoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende, persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen? Ook dat kan. Maak gewoon even een afspraak met ons. We ontvangen je graag!