Meld je aan
voor de open dag

Zaterdag 22 januari 2022

Kom naar de Open Dag op zaterdag 22 januari

Op zaterdag 22 januari kun je live kennismaken met Infinity College. We organiseren dan een open dag op onze locaties in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Je hoort dan alles over het unieke onderwijsconcept van Infinity College, je kunt al je vragen stellen en de sfeer proeven op onze locatie. Kom je ook?

De opzet van de open dag is geheel aangepast aan de huidige situatie. Zo hanteren wij uiteraard de geldende  RIVM-richtlijnen en houden 1,5 meter afstand. Daarnaast gelden de aanmeldingen voor een specifiek tijdstip, zodat er nooit teveel mensen gelijktijdig in ons pand zijn.

Wij kijken uit naar je komst!

P.S. Past een bezoek op zaterdag 22 januari niet in jouw agenda? Geen nood, meld je dan aan voor het kennismakingswebinar 

 

Aanmelden Open Dag – zaterdag 22 januari 2022

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is op zaterdag 22 januari 2022 op de vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op een van bovengenoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende, persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen? Ook dat kan. Maak gewoon even een afspraak met ons. We ontvangen je graag!