Afspraak maken

Kennismakingsgesprek

De school waar je naar toe gaat is een belangrijke keuze. Graag maken we kennis met jou en je ouders. In het kennismakingsgesprek beantwoorden we graag al je vragen en vertellen we je alles over Infinity College. De weg naar je diploma begint hier! Onder aan deze pagina kan je je aanmelden voor een afspraak in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven of Utrecht.

Kennismakingsgesprek

Het belangrijkste bij de aanmelding is jouw kennismakingsgesprek. Daar hechten wij veel waarde aan omdat we ons samen verbinden aan jouw uitdaging. Samen met je ouders heb je een gesprek met de schoolleider en de coach die betrokken is bij jouw ontwikkelplan.

Wij zijn meer geïnteresseerd in jouw toekomst dan in het verleden. Toch kan het makkelijk zijn om bepaalde ‘bewijsstukken’ mee te nemen naar een intakegesprek. Ben je trots op de CITO-score die je jaren geleden behaald hebt? Neem dit vooral mee. Zo niet, dan doe je dit niet. Dit geldt ook voor alle andere informatie die vanuit vorige onderwijsinstellingen voorhanden is. Heb je niets om mee te nemen? Geen enkel probleem. Onze onderwijskundigen zijn prima in staat om toetsen en testen te verzorgen indien noodzakelijk.

Flexibele instroom

Instromen is gedurende het hele schooljaar mogelijk. Wel is het aan te raden om aan het begin van het schooljaar in te stappen als je in een regulier tempo wilt werken. Je kunt dan ook meerwaarde beleven aan klasgenootjes die in hetzelfde ‘schuitje’ zitten.Voor examenleerlingen gelden wel vaste momenten van aanmelding, omdat de voorbereiding op een examen nu eenmaal op z’n minst een aantal maanden in beslag neemt. Een leerling die na de maand november start, kan daarom niet meer in hetzelfde cursusjaar voor een volledig diploma examen doen. Deelcertificaten zijn in overleg wel mogelijk, mits de aanmelding bij DUO voor eind december is gedaan.

Afspraak maken