Deelcertificaten vwo, havo en mavo

Deelcertificaten op vwo-, havo- en mavo-niveau

Wil je alleen de vakken overdoen die je vorig jaar niet behaald hebt? Of wil je voor een vak een hoger cijfer halen? Met deelcertificaten kun je alsnog een volledig diploma halen. Op Infinity College bieden wij een groot aantal vakken op vwo-, havo- en mavo-niveau en zorgen wij door extra aandacht en focus dat jij je certificaten behaalt.

Download Brochure

Samenstelling vakkenpakket

Op Infinity College wordt het onderwijs om de leerling heen georganiseerd. Op basis van de ambities en mogelijkheden van een leerling is het mogelijk om vakken te volgen op een hoger niveau. Want waarom zou je alle vakken op havo-niveau afronden als je voor bepaalde vakken vwo-capaciteit bezit? Als je na de havo een vwo-diploma wil behalen, hoef je nog maar enkele vakken af te ronden. Het behalen van deelcertificaten is mogelijk op vwo-, havo- en mavo-niveau op onze locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Wij vinden het belangrijk om het talent van onze leerlingen verder te ontplooien. Daarom is het mogelijk om in het voorexamenjaar te versnellen of te vertragen. Door bijvoorbeeld schoolexamens uit te splitsen over twee jaar. Leerlingen kunnen zich dan in alle rust voorbereiden en worden zo ontlast in de studiedruk.