Certificaten

Certificaten

Wil je alleen de vakken over doen die je het vorige jaar niet behaald hebt? Of wil je voor een vak een hoger cijfer halen? Via deelcertificaten kan je alsnog een volledig diploma halen. Op Infinity College bieden wij een groot aantal vakken en zorgen door extra aandacht en focus dat je je certificaten behaald.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Samenstelling vakkenpakket

Op Infinity College wordt het onderwijs om de leerling heen georganiseerd. Aan de hand van ambities en mogelijkheden van een leerling is het mogelijk om vakken te volgen op een hoger niveau. Per slot van rekening, waarom zou je alle vakken op havoniveau afronden als je voor bepaalde vakken vwo-capaciteit bezit. Als je na de havo een vwo-diploma wilt behalen, hoef je nog maar enkele vakken af te ronden.

Wij vinden het belangrijk dat we het talent van onze leerling verder ontplooien. Het is mogelijk om het voorexamenjaar te versnellen of te vertragen. Door bijvoorbeeld de schoolexamens uit te splitsen over twee jaar. Zij kunnen in rust zich voorbereiden en de studiedruk hiermee deels ontlasten.

Kennismakingsgesprek of open dag? 

Infinity College Diemen
Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen

Infinity College Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

Infinity College Utrecht
Daltonlaan 400
3583 BK Utrecht

Infinity College Amsterdam

Infinity College Rotterdam

Infinity College Utrecht