Diplomagarantie

Uniek bij Infinity College

Infinity College biedt als eerste onderwijsinstelling in Nederland een diplomagarantie aan. Op basis van onze lesmethode en hoge slagingspercentages uit recente jaren zetten wij deze vernieuwende stap.

Hoe het werk? Je maakt eerst uitgebreid kennis met Infinity College voordat je start met het leerprogramma. We kijken naar jouw leerbehoeften, je talenten en interesses en waar je eventueel extra hulp nodig denkt te hebben. Op basis daarvan ontwikkelt Infinity College een eigen leertraject, speciaal voor jou. 

Wij zijn ervan overtuigd dat deze aanpak tot succes leidt, oftewel het behalen van je diploma. Als jij en je ouders akkoord gaan met deze aanpak, dan koppelen wij daar een diplomagarantie aan.

Voor wie? 

De diplomagarantie geldt in principe voor iedereen, zolang je het geadviseerde leertraject maar volgt. 
Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen te bedenken, bijvoorbeeld als een leerling op eigen risico opgaat voor de examens waarbij in het voortraject al gebleken is dat een bepaald traject, zoals het versnelde examenprogramma, niet haalbaar is. 

Wat gebeurt er als ik toch niet slaag? 

Mocht je ondanks alles toch zakken voor het examen, dan mag je het volgend schooljaar gratis volgen bij Infinity College om alsnog het diploma te halen. 

Geen extra kosten

De diplomagarantie bieden we je zonder extra kosten aan. Dus bovenop de toch al voordelige tarieven van Infinity College, tot wel 40% voordeliger dan andere aanbieders van particulier onderwijs, krijg je ook nog eens diplomagarantie!

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden voor jou te bespreken.