Kennismaken

met Infinity College

Welkom bij Infinity College!

Dat het bijzondere tijden zijn hoeven we je niet te vertellen. Tijden waarin weer even wordt stilgestaan bij keuzes die gemaakt zijn en nog gemaakt moeten worden. Ook ten aanzien van het onderwijs van jouw kind(eren). Want hoe dan ook, er komt weer een nieuw schooljaar aan!

Heb je particulier onderwijs weleens overwogen? Het is zeker de moeite waard! Maak kennis met Infinity College op de wijze die het meest bij jou past!

Zo kun je kennis maken

Woensdag 10 februari 2022

Kennismakingswebinar

Een gemakkelijke manier van kennismaken met Infinity College is deelname aan het kennismakingswebinar.

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken?

Woensdag 23 februari 2022

Open dag

Op woensdag 23 februari 2022 kun je live kennismaken met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn.

Hoe het werkt

Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je.

Woensdag 10 februari

Kennismakingswebinar

Een gemakkelijke manier van kennismaken met Infinity College is deelname aan het kennismakingswebinar. Coaches van Infinity College vertellen jou alles over ons onderwijsconcept en je kunt live jouw vragen stellen. Deelname kan op een smartphone, tablet of computer, je heeft geen speciale software nodig. Het webinar vindt plaats op donderdagavond 10 februari en start om 19.30 uur.

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Daarin staat de specifieke situatie van jouw kind centraal en bekijken welke leerroute(s) mogelijk zijn. Je hebt direct uitsluitsel of Infinity College voor jou een match kan zijn. Dit gesprek kan zowel fysiek als digitaal plaatsvinden.

Zaterdag 23 februari 2022

Open dag

Op zaterdag 23 februari kun je live kennismaken met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn. We organiseren dan een open dag op onze locaties in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Een ideale manier om de sfeer op te snuiven en antwoorden te krijgen op jouw vragen over Infinity College.

Hoe het werkt

Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je. Hierin lees je alles over het onderwijsconcept, de aanpak, beschikbare niveaus, tarieven etc. De online brochure kun je eenvoudig downloaden via onderstaande link.

Vragen? Stel ze!

Heb je vragen over een van de behandelde onderwerpen of over onderwijs in zijn algemeenheid? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via e-mail op info@infinitycollege.nl of telefonisch via 0320 22 99 26.