Over Infinity College

Je kunt leren op je eigen niveau en tempo

Over Infinity College

Bij Infinity College nemen wij de mogelijkheden en ambities van de leerling als uitgangspunt. Het uitvergroten van talent staat hierbij centraal. Bij Infinity College gaan de leerlingen veertig uur per week naar school. Dit houdt in dat wij acht tot tien uur per week extra aan onderwijs en besteden in vergelijking met een reguliere middelbare school. In onze rustige kleine klassen begeleiden wij leerlingen van brugklas tot eindexamen en krijgen de leerlingen de aandacht die zij verdienen. Onze onderwijs methodiek is gemaakt voor ouders/leerlingen die niet geloven in gemiddelden en staan voor onderwijs op maat.

 

Behoefte individu centraal

Coaches en vakdocenten

g

Veelzijdig en flexibel onderwijs

Kleine klassen

Op Infinity College geloven we dat kleine klassen leiden tot betere leerprestaties. Hierom zijn de klassen op Infinity College niet groter dan acht leerlingen. Er is veel ruimte voor meer persoonlijke aandacht en dit draagt bij aan een veilige lesomgeving. Door de kleinschaligheid heerst er een rustige ontspannen sfeer. Docenten kunnen de lesinhoud afstemmen op de individuele behoeften. Hierdoor kunnen de docenten leerlingen stimuleren het beste in zichzelf naar boven te halen. Tot slot; dankzij de kleine klassen is er tijdens de lessen veel ruimte voor dialoog. De docent kan vanwege de kleinschaligheid écht in gesprek gaan met de leerlingen. Dit zorgt voor een actievere en meer betrokken houding onder de leerlingen.

Amsterdam

Infinity College is gevestigd op de campus in Diemen. De campus kan het best worden omgeschreven als een rustige plek om te leren en de drukte van Amsterdam te ontvluchten. Ter plaatse vindt de leerling alles wat hij nodig heeft om goed te presteren. De omgeving kenmerkt zich met uitgebreide voorzieningen zoals een supermarkt, sportfaciliteiten die toegankelijk zijn voor leerlingen van Infinity College en diverse eetgelegenheden. Ook is de school zeer goed bereikbaar. Op twee minuten loop afstand ligt het trein- en metrostation Diemen–Zuid, met directe verbindingen naar het centrum van Amsterdam.

Rotterdam

Onze school in Rotterdam is gevestigd aan de Schiekade 830. Een nostalgisch monumentaal pand midden in het centrum van Rotterdam. De rust en veiligheid in en om het gebouw vormen de ideale omgeving voor goede studieresultaten. De school is op loopafstand van het centraal station en is omgeven door diverse eetgelegenheden en sportfaciliteiten die toegankelijk zijn voor leerlingen van het Infinity College.

Hoe het werkt

Kennismakingsgesprek of open dag? 

Infinity College Diemen
Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen

Infinity College Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

Infinity College Utrecht
Daltonlaan 400
3583 BK Utrecht

Infinity College Amsterdam

Infinity College Rotterdam

Infinity College Utrecht