Doe mee met onze
live Q&A!

Oktober 2022

Meld je aan voor het live Q&A
van het Infinity College

Aankomende 4 weken zullen we op verschillende tijdstippen een live Q&A organiseren, waarbij we graag jullie vragen over ons unieke onderwijsconcept beantwoorden en hier wat over zullen vertellen. Meld je snel aan, schrijf de vragen op die je wilt stellen en dan zien we je graag binnenkort online!

Aanmelden live Q&A

Je hebt geen speciale software nodig om het live Q&A te volgen. Simpelweg op de link klikken die je ontvangt via e-mail en je kunt het live Q&A volgen op je laptop, telefoon of tablet.

Data & tijdstippen

Dinsdag 11 oktober
17.00 uur
Vrijdag 21 oktober
10.00 uur
Woensdag 26 oktober
17.00 uur
Maandag 31 oktober
17.00 uur

Persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat gesprek kunnen we ingaan op jouw specifieke situatie, bekijken welke leerroute(s) mogelijk zijn en kun je al je vragen stellen. Kortom, je hebt direct uitsluitsel of Infinity College voor jou een match kan zijn. Maak gerust een afspraak met een van onze medewerkers. Dat kan op een van onze vestigingen, maar ook telefonisch of via Teams, Zoom, Hangouts, …. We horen graag van je!