Onderwijs voor terugkerende expats en internationals

Kinderen van internationals en expats volgen dikwijls onderwijs op een internationale school. Wanneer zij ervoor kiezen hun onderwijs met een Nederlands mavo-, havo- of vwo-diploma af te sluiten is een gedegen en persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Op het Infinity College bieden wij Nederlands onderwijs met een internationale focus dat goed op het onderwijs in het buitenland aansluit. Hierdoor kan de leerling zijn of haar onderwijs voortzetten met docenten en coaches die hun achtergrond kennen en weten wat zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen.

Focus op intercultureel perspectief, wereldburgerschap en meertaligheid

Wij merken dat er in Nederland een groeiende vraag is naar hoogwaardig betaalbaar particulier onderwijs, gericht op een individueel leertraject in kleine groepen. Wij beantwoorden deze vraag graag en zijn daarom gestart met twee nieuwe scholen in Den Haag en Eindhoven. Gezien de internationale oriëntatie van deze steden voegen we vanuit deze locaties ook een internationaal perspectief toe aan ons onderwijs. Naast de bewezen kwaliteit van het Infinity concept brengen we daarom verdieping aan met een sterke focus op een intercultureel perspectief, wereldburgerschap en meertaligheid.

Alleen bepaalde certificaten behalen?

Heb je in het buitenland een bepaald vakkenpakket gevolgd maar mis je nog specifieke certificaten voor jouw gewenste studie in Nederland? Of zijn jouw cijfers voor bepaalde vakken niet hoog genoeg? Via deelcertificaten kan je alsnog een volledig diploma of een diploma met hogere cijfers behalen. Op Infinity College bieden wij een groot aantal vakken op mavo-, havo- en vwo-niveau en zorgen wij door extra aandacht en focus dat jij je certificaten behaalt. Het behalen van deelcertificaten is mogelijk op al onze locaties.

Unieke diplomagarantie

Infinity College biedt als eerste onderwijsinstelling in Nederland een diplomagarantie aan. Op basis van onze lesmethode en hoge slagingspercentages uit recente jaren zetten wij deze vernieuwende stap. Wij zijn ervan overtuigd dat deze aanpak leidt tot succes, oftewel het behalen van je diploma(s). Als jij en je ouders akkoord gaan met de aanpak, dan koppelen wij daar een diplomagarantie aan. De diplomagarantie bieden we je zonder extra kosten aan. Dus bovenop de toch al voordelige tarieven van Infinity College krijg je ook nog eens diplomagarantie!

Vragen? Stel ze!

Jouw aanmelding is onze gezamenlijke start van de ontdekkingstocht naar jouw potentieel. Daarbij is een oude cijferlijst of cito-score minder belangrijk. Wel willen wij graag weten wat jouw ambitie is en hoe we je daarbij kunnen helpen. Het persoonlijke gesprek met leerling, ouders, schoolleider en coach is daarom doorslaggevend bij de aanmelding.