Amsterdam Infinity College

Particulier
Onderwijs
Amsterdam

Een rustige plek om te leren en de drukte van Amsterdam te ontvluchten.

Welkom bij
Infinity College
Amsterdam!

Checkmark

Infinity College Amsterdam is gevestigd op de Campus in Diemen. Een rustige plek om te leren en de drukte van Amsterdam te ontvluchten. De Campus kenmerkt zich door uitgebreide voorzieningen zoals een supermarkt, sportfaciliteiten en diverse eetgelegenheden.

Checkmark

De school is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en metrostation Diemen-Zuid ligt op slechts 2 minuten lopen. Van Amsterdam Centraal reis je met de metro in slechts 14 minuten naar de Campus. Ook vanuit Almere, het Gooi en Hoofddorp zijn er directe treinverbindingen naar station Diemen-Zuid.

Mila
Open dag
25 mei & 15 juni

Open dag

Maak live kennis met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn.

Brochure

Hoe het werkt

Infinity College
Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je.

Persoonlijk kennismakingsgesprek

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken?

Het team

Op onze locatie in Amsterdam werken we momenteel met een groep van vier coaches: Daphne, Seyi, Jair en Jessy. Zij begeleiden de leerlingen in hun eigen leertraject en zijn de gehele dag door op verschillende momenten voor de leerlingen beschikbaar. De ene keer voor een concrete vraag over lesstof, de andere keer voor het helpen bij het maken van een planning en weer een andere keer om te spreken over de actualiteiten van de dag of iets heel anders. Lian is de teamleider van de locatie Amsterdam. Zij is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op de locatie en staat ook een aantal dagen op een coachgroep in de bovenbouw. Het team kijkt ernaar uit om ook kennis met jou te maken!

Mila

“Bij Infinity College heb ik door de kleine klassen veel tijd voor de individuele leerling. Hierdoor kan ik tijdens mijn les het kwartje zien vallen. Als dit moment uitblijft, weet ik dat ik langer bij het onderwerp stil moet staan en kan eventueel een extra moment ingepland worden om dit nog eens te herhalen.”

Else van Wageningen, Docent

Particulier onderwijs Amsterdam

Infinity College Amsterdam is gevestigd op de Campus in Diemen. Een rustige plek om te leren en de drukte van Amsterdam te ontvluchten. De Campus kenmerkt zich door uitgebreide voorzieningen zoals een supermarkt, sportfaciliteiten en diverse eetgelegenheden.

Dit durven wij vanwege onze hoge slagingspercentages en ons bewezen onderwijsconcept te garanderen. Ben jij op zoek naar particulier onderwijs in Utrecht? Meld je dan hieronder aan voor onze open dag óf voor ons kennismakingswebinar. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om even persoonlijk kennis te maken.

Open dagen

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. Daarnaast staan leerlingen, coaches en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op bovengenoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen, maak dan een afspraak met ons.

Amsterdam Infinity College

Contactgegevens

Infinity College Amsterdam
Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen

Tel. 0320 – 22 99 26

Openbaar vervoer
De school is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en metrostation Diemen-Zuid ligt op slechts 2 minuten lopen.

 

Infinity College Rotterdam