Particulier Onderwijs Amsterdam

Een rustige plek om te leren en de
drukte van Amsterdam te ontvluchten.

Welkom bij Infinity College Amsterdam!

Infinity College Amsterdam is gevestigd op de Campus in Diemen. Een rustige plek om te leren en de drukte van Amsterdam te ontvluchten. De Campus kenmerkt zich door uitgebreide voorzieningen zoals een supermarkt, sportfaciliteiten en diverse eetgelegenheden.

De school is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en metrostation Diemen-Zuid ligt op slechts 2 minuten lopen. Van Amsterdam Centraal reis je met de metro in slechts 14 minuten naar de Campus. Ook vanuit Almere, het Gooi en Hoofddorp zijn er directe treinverbindingen naar station Diemen-Zuid.

Zo kun je kennis maken

Zaterdag 17 juni 2023

Open dag

Op zaterdag 17 juni 2023 kun je live kennismaken met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn.

Hoe het werkt

Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je.

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken?

Live Q&A

Mei 2023

Live Q&A

Aankomende 5 weken zullen we op verschillende tijdstippen een live Q&A organiseren.

Het team

Op onze locatie in Amsterdam werken we momenteel met een groep van zeven coaches: Boeschra, Ibrahim, Jair, Leila, Madelein, Segi en Shelly. Zij begeleiden de leerlingen in hun eigen leertraject en zijn de gehele dag door, vanuit hun eigen coachlokaal, voor de leerlingen beschikbaar. De ene keer voor een concrete vraag over lesstof, de andere keer voor het helpen bij het maken van een planning en weer een andere keer om te spreken over de actualiteiten van de dag of iets heel anders. Zij kijken ernaar uit om ook kennis met jou te maken!

“Bij Infinity College heb ik door de kleine klassen veel tijd voor de individuele leerling. Hierdoor kan ik tijdens mijn les het kwartje zien vallen. Als dit moment uitblijft, weet ik dat ik langer bij het onderwerp stil moet staan en kan eventueel een extra moment ingepland worden om dit nog eens te herhalen.”

Else van Wageningen, docent

Particulier onderwijs Amsterdam

Infinity College biedt betaalbaar particulier onderwijs in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Wij bieden voortgezet onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Samen met jouw vakdocenten én een fulltime coach zorgen wij ervoor dat jij slaagt!

Dit durven wij vanwege onze hoge slagingspercentages en ons bewezen onderwijsconcept te garanderen. Ben jij op zoek naar particulier onderwijs in Amsterdam? Meld je dan hieronder aan voor onze open dag óf voor ons kennismakingswebinar. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om even persoonlijk kennis te maken.

Open dagen

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. Daarnaast staan leerlingen, coaches en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is gepland op zaterdag 17 juni 2023.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op bovengenoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen, maak dan een afspraak met ons.

Kom naar de open dag op zaterdag 17 juni 2023

Je kunt live kennismaken met Infinity College. Kom je ook?

Contactgegevens

Infinity College Amsterdam
Dalsteindreef 141
1112 XJ Diemen

Tel. 0320 – 22 99 26

Openbaar vervoer
De school is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en metrostation Diemen-Zuid ligt op slechts 2 minuten lopen.

Infinity College Amsterdam