Den Haag Infinity College

Particulier
Onderwijs
Den Haag

Een uiterst prettige plek om te leren en te ontspannen.

Welkom bij
Infinity College
Den Haag!

Checkmark

Sinds het schooljaar van 2021-2022 kunnen leerlingen ook in Den Haag naar onze school.

Checkmark

Infinity College Den Haag is gevestigd aan de Floris Grijpstraat 2 in het pand dat veel mensen kennen als het EY-pand. Het monumentale pand uit de jaren 30 is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een mooie combinatie van karakteristieke elementen en moderne faciliteiten. Een uiterst prettige plek om te leren en te ontspannen.

Checkmark

De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt vanaf Den Haag Centraal met buslijn 20 (richting Duinzigt) reizen, vanaf de bushalte is het dan ongeveer 5 minuten lopen. Maar je kunt ook tramlijn 9 (richting Scheveningen Noord) pakken. Vanaf de tramhalte is het circa 10 minuten lopen. Met de fiets ben je vanaf Den Haag Centraal zo’n 10 minuten onderweg naar Infinity College.

Checkmark

Als je wilt kun je een kennismakingsgesprek inplannen op onze locatie. Dan kun je alvast de sfeer proeven. We maken graag kennis met je!

Mila
Open dag
21 augustus

Open dag

Maak live kennis met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn.

Brochure

Hoe het werkt

Infinity College Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je.

Persoonlijk kennismakingsgesprek

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken?

Het team

Op onze locatie in Den Haag werken we momenteel met drie coaches: Anique, Nanouk en René. Zij begeleiden de leerlingen in hun eigen leertraject en zijn de gehele dag door, vanuit hun eigen coachlokaal, voor de leerlingen beschikbaar. De ene keer voor een concrete vraag over lesstof, de andere keer voor het helpen bij het maken van een planning en weer een andere keer om te spreken over de actualiteiten van de dag of iets heel anders. Zij kijken ernaar uit om ook kennis met jou te maken!

Mila

“Bij Infinity College heb ik door de kleine klassen veel tijd voor de individuele leerling. Hierdoor kan ik tijdens mijn les het kwartje zien vallen. Als dit moment uitblijft, weet ik dat ik langer bij het onderwerp stil moet staan en kan eventueel een extra moment ingepland worden om dit nog eens te herhalen.”

Else van Wageningen, Docent

Particulier onderwijs Den Haag

Infinity College biedt betaalbaar particulier onderwijs in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij bieden voortgezet onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Samen met jouw vakdocenten én een fulltime coach zorgen wij ervoor dat jij slaagt!

Dit durven wij vanwege onze hoge slagingspercentages en ons bewezen onderwijsconcept te garanderen. Ben jij op zoek naar particulier onderwijs in Den Haag? Meld je dan hieronder aan voor onze open dag óf voor ons kennismakingswebinar. Je kunt natuurlijk ook eenafspraak maken om even persoonlijk kennis te maken.

Den Haag Infinity College

Contactgegevens

Infinity College Den Haag
Floris Grijpstraat 2
2596 XE Den Haag
Tel. 0320 – 22 99 26

Openbaar vervoer
Je kunt vanaf Den Haag Centraal met buslijn 20 (richting Duinzigt) reizen, vanaf de bushalte is het dan ongeveer 5 minuten lopen.

Infinity College Den Haag