Particulier onderwijs Den Haag

Particulier onderwijs Den Haag

Vanaf schooljaar 2021/2022: Infinity College Den Haag!

Wegens succes breidt Infinity College uit! In het schooljaar van 2021-2022 kunnen leerlingen ook in Den Haag naar onze school.

Infinity College Den Haag zal zich vestigen aan de Floris Grijpstraat 2 in het pand dat veel mensen kennen als het EY-pand. Het monumentale pand uit de jaren 30 is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een mooie combinatie van karakteristieke elementen en moderne faciliteiten. Een uiterst prettige plek om te leren en te ontspannen.

De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt vanaf Den Haag Centraal met buslijn 20 (richting Duinzigt) reizen, vanaf de bushalte is het dan ongeveer 5 minuten lopen. Maar je kunt ook tramlijn 9 (richting Scheveningen Noord) pakken. Vanaf de tramhalte is het circa 10 minuten lopen. Met de fiets ben je vanaf Den Haag Centraal zo’n 10 minuten onderweg naar Infinity College.

Je kunt je nu al aanmelden voor het komende schooljaar in Den Haag of een kennismakingsgesprek inplannen op onze locatie. Dan kun je alvast de sfeer proeven. We maken graag kennis met je!

Zo kun je kennismaken

Woensdag 3 november

Kennismakingswebinar

Een gemakkelijke manier van kennismaken met Infinity College is deelname aan het kennismakingswebinar.

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken?

Zaterdag 22 januari

Open dag

Op zaterdag 22 januari kun je live kennismaken met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn.

Hoe het werkt

Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je.

Particulier onderwijs Den Haag

Infinity College biedt binnenkort ook betaalbaar particulier onderwijs in Den Haag en Eindhoven, naast onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij bieden voortgezet onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Samen met jouw vakdocenten én een fulltime coach zorgen wij ervoor dat jij slaagt! Dit durven wij vanwege onze hoge slagingspercentages en ons bewezen onderwijsconcept te garanderen. Lees hier meer over onze unieke diplomagarantie. Ben jij op zoek naar particulier onderwijs in Den Haag? Meld je dan hieronder aan voor onze open dag óf voor ons kennismakingswebinar. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om even persoonlijk kennis te maken.

Open dagen

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. Daarnaast staan leerlingen, coaches en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is gepland op zaterdag 22 januari.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op genoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen, maak dan een afspraak met ons.

Kom naar de Open Dag op zaterdag 22 januari!

Je kunt live kennismaken met Infinity College. Kom je ook?