Particulier onderwijs Eindhoven

Particulier onderwijs Eindhoven

Coming soon: Infinity College Eindhoven!

Wegens succes breidt Infinity College uit! In het schooljaar van 2021-2022 kunnen leerlingen naast de vestigingen in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam ook deelnemen aan ons unieke onderwijsprogramma in Den Haag en Eindhoven. Je kunt je nu al aanmelden voor het komende schooljaar in Eindhoven of langskomen op één van de andere locaties om een indruk te krijgen van onze school en ons betaalbaar, particulier onderwijs.

Download Brochure

Particulier onderwijs Eindhoven

Infinity College biedt binnenkort ook betaalbaar particulier onderwijs in Eindhoven en Den Haag, naast onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij bieden voortgezet onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Samen met jouw vakdocenten én een fulltime coach zorgen wij ervoor dat jij slaagt! Dit durven wij vanwege onze hoge slagingspercentages en ons bewezen onderwijsconcept te garanderen. Lees hier meer over onze unieke diplomagarantie. Ben jij op zoek naar particulier onderwijs in Eindhoven? Meld je dan hieronder aan voor onze open dag óf voor ons kennismakingswebinar. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om even persoonlijk kennis te maken.

Open dagen

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. Daarnaast staan leerlingen, coaches en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is gepland op woensdag 28 april.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op genoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen, maak dan een afspraak met ons.

Kom naar de Open Dag op woensdag 28 april!

Je kunt live kennismaken met Infinity College in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Kom je ook?