Particulier onderwijs Eindhoven

Particulier onderwijs Eindhoven

Welkom bij Infinity College Eindhoven!

 

 In het schooljaar van 2021-2022 zijn we gestart in Eindhoven. Infinity College Eindhoven is gevestigd op het Stadhuisplein in Eindhoven, in het pand dat veel Eindhovenaren kennen als het oude stadskantoor van de gemeente. Het pand heeft een volledige metamorfose ondergaan en biedt een moderne plek om te leren en te ontspannen. De school ligt midden in het centrum, dus alle voorzieningen zijn voorhanden, van supermarkt tot sportfaciliteiten en van eetgelegenheden tot winkels.

De school is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation Eindhoven Centraal is op 5 minuten fietsafstand, maar je kunt ook met buslijn 17 (richting Roosten) reizen, tot letterlijk voor de deur.

Je kunt je gedurende het gehele schooljaar aanmelden, instromen is namelijk op elk moment mogelijk. Kom dus gerust een kennismaken op onze locatie, dan kom je alles te weten over ons onderwijsconcept en kun je meteen de sfeer proeven. We maken graag kennis met je!

Zo kun je kennismaken

Woensdag 3 november

Kennismakingswebinar

Een gemakkelijke manier van kennismaken met Infinity College is deelname aan het kennismakingswebinar.

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken?

Zaterdag 22 januari

Open dag

Op zaterdag 22 januari kun je live kennismaken met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn.

Hoe het werkt

Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je.

Particulier onderwijs Eindhoven

Infinity College biedt betaalbaar particulier onderwijs in Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij bieden voortgezet onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Samen met jouw vakdocenten én een fulltime coach zorgen wij ervoor dat jij slaagt! Dit durven wij vanwege onze hoge slagingspercentages en ons bewezen onderwijsconcept te garanderen. Lees hier meer over onze unieke diplomagarantie. Ben jij op zoek naar particulier onderwijs in Eindhoven? Meld je dan hieronder aan voor onze open dag óf voor ons kennismakingswebinar. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om even persoonlijk kennis te maken.

Open dagen

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. Daarnaast staan leerlingen, coaches en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is gepland op zaterdag 22 januari 2022.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op genoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen, maak dan een afspraak met ons.

Kom naar de Open Dag op zaterdag 22 januari!

Je kunt live kennismaken met Infinity College. Kom je ook?