Particulier Onderwijs Rotterdam

Bruisende omgeving met
uitgebreide voorzieningen

Welkom bij Infinity College Rotterdam!

Infinity College is in Rotterdam gevestigd aan de Schiekade 830, in het monumentale pand ‘De Nieuwe Nederlanden’. De school is centraal gelegen in het centrum. In de bruisende omgeving zijn uitgebreide voorzieningen voorhanden, zoals eetgelegenheden, supermarkten en sportfaciliteiten.

De school is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Trein- en metrostation Rotterdam Centraal is vlakbij. Vanaf het station is het slechts 5 minuten lopen naar school.

Zo kun je kennis maken

Zaterdag 17 juni 2023

Open dag

Op zaterdag 17 juni 2023 kun je live kennismaken met Infinity College, de locatie van je keuze en een aantal van de collega’s die daar werkzaam zijn.

Hoe het werkt

Brochure

Wil je liever eerst meer lezen over Infinity College, dan is de online brochure een uitkomst voor je.

1-op-1 gesprek

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wil je de mogelijkheden bij Infinity College voor jouw kind bespreken?

Live Q&A

Mei 2023

Live Q&A

Aankomende 5 weken zullen we op verschillende tijdstippen een live Q&A organiseren.

Het team

Op onze locatie in Rotterdam werken we momenteel met een groep van vier coaches. Anne, Lisette, Nynke en Sem. Zij begeleiden de leerlingen in hun eigen leertraject en zijn de gehele dag door, vanuit hun eigen coachlokaal, voor de leerlingen beschikbaar. De ene keer voor een concrete vraag over lesstof, de andere keer voor het helpen bij het maken van een planning en weer een andere keer om te spreken over de actualiteiten van de dag of iets heel anders. Zij kijken ernaar uit om ook kennis met jou te maken!

“Bij Infinity College heb ik door de kleine klassen veel tijd voor de individuele leerling. Hierdoor kan ik tijdens mijn les het kwartje zien vallen. Als dit moment uitblijft, weet ik dat ik langer bij het onderwerp stil moet staan en kan eventueel een extra moment ingepland worden om dit nog eens te herhalen.”

Else van Wageningen, docent

Particulier onderwijs Rotterdam

Infinity College biedt betaalbaar particulier onderwijs in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Wij bieden voortgezet onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Samen met jouw vakdocenten én een fulltime coach zorgen wij ervoor dat jij slaagt!

Dit durven wij vanwege onze hoge slagingspercentages en ons bewezen onderwijsconcept te garanderen. Ben jij op zoek naar particulier onderwijs in Rotterdam? Meld je dan hieronder aan voor onze open dag óf voor ons kennismakingswebinar. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om even persoonlijk kennis te maken.

Open dagen

Naast het behalen van een schooldiploma, ontdek je bij het Infinity College wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Tijdens de open dag vertellen wij je alles over onze school, het unieke onderwijsprogramma en de vele mogelijkheden. Daarnaast staan leerlingen, coaches en docenten klaar om al je vragen te beantwoorden.

De eerstvolgende open dag is gepland op zaterdag 17 juni 2023.

Afspraak maken

Ben je niet in de gelegenheid om op bovengenoemde data langs te komen of heb je liever een vrijblijvende persoonlijke afspraak op een van onze vestigingen, maak dan een afspraak met ons.

Kom naar de open dag op zaterdag 17 juni 2023

Je kunt live kennismaken met Infinity College. Kom je ook?

Contactgegevens

Infinity College Rotterdam
Schiekade 830
3032 AL Rotterdam
Tel. 0320 – 22 99 26

Infinity College Rotterdam