Vacature Coach Voortgezet Onderwijs Utrecht

Vacature Coach Voortgezet Onderwijs Utrecht

 

In verband met een vacature per eind augustus 2021 zijn wij op zoek naar een fulltime coach.

Wat ga je doen als Coach Voortgezet Onderwijs?

Als coach ben je de spin in het web voor de begeleiding van je leerlingen. Je begeleidt leerlingen in een groep van maximaal 20 leerlingen. Binnen deze groep kijk je naar het individu en biedt je elke leerling een eigen programma. Samen met de leerlingen, vakdocenten en ouders bepaal je een optimaal lesprogramma om je leerlingen richting het examen te begeleiden.

Kennis en vaardigheden

  • Een onderwijsbevoegdheid en/of een afgeronde opleiding (ortho)pedagogiek;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een onderwijskundige setting;
  • Goed kunnen functioneren in een ambitieus team;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Intercultureel perspectief op lesgeven en leren;
  • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid;
  • Een evenwichtige persoonlijkheid;
  • Goede ICT-vaardigheden.

Werken bij Infinity College in Utrecht

Infinity College biedt vernieuwend, toegankelijk particulier voortgezet onderwijs in een prettige leeromgeving. De specifieke situatie van de leerling is het uitgangspunt voor het leertraject; onderwijs op maat noemen we dat. In een rustige en kleinschalige school begeleiden ervaren en bevoegde docenten en professionele coaches de leerlingen in hun eigen tempo naar hun mavo-, havo- en vwo-diploma. Kleine klassen met nadruk op individuele aandacht en begeleiding. Daarin zijn wij ervaren en bedreven, al meer dan 70 jaar. Het gemiddelde slagingspercentage spreekt boekdelen: 96%. Net als de voordelige tarieven ten opzichte van het huidige particuliere onderwijs.

Wat bieden wij jou als Coach Voortgezet Onderwijs?

Infinity College is een ambitieuze organisatie. Wij bieden een prettige werkomgeving, waarin eigen inbreng en een kritische houding worden gewaardeerd. Werken bij Infinity College betekent werken bij een onderwijsorganisatie met een rijke geschiedenis en internationale structuur. Samen werken wij aan een leeromgeving waarin jongeren zich thuis voelen, maar waar ook iedere medewerker zich thuis voelt. Vaklessen worden gegeven in groepen van 6 tot 8 leerlingen.

Naast een marktconform salaris en een arbeidsovereenkomst biedt Infinity College ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een collegiale werksfeer binnen een veelzijdig team. Bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging van de overeenkomst.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv en motivatie naar Henk Zwart (henk.zwart@infinitycollege.nl). Kijk voor meer informatie over Infinity College op www.infinitycollege.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Locatie

Utrecht

Aantal uren per week

40 uur

Vereisten

Een onderwijsbevoegdheid en/of een afgeronde opleiding (ortho)pedagogiek

Minimaal 3 jaar ervaring in een onderwijskundige setting

 

Contactgegevens

Infinity College Utrecht
Daltonlaan 400
3584 BK
Utrecht

Openbaar vervoer

De school is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal kun je met de bus of met de sneltram naar school komen. Indien je met de bus komt, kies je U-link 28 richting Science Park (halte Rijnsweerd-Zuid). Met de sneltram kies je lijn 22 (halte De Kromme Rijn).