Werken bij
Infinity College

Carrièrekansen op diverse vakgebieden

 

Leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. Infinity College groeit en we zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s op verschillende vakgebieden: docenten, coaches en ondersteunend personeel. Op deze pagina vind je enkele functies die momenteel vacant zijn.

Wil je een compleet overzicht van al onze vacatures? Kijk dan op Meesterbaan.nl.
Via deze link kom je direct bij de actuele vacatures op onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Alle openstaande vacatures

Manager Operations Infinity College

Ben jij de Manager Operations die het een uitdaging vindt om de operational excellence en hospitality van onze organisatie te verhogen? Kan jij als geen ander operationele processen ontwikkelen en verbeteren, houd jij van afwisseling en wil jij en belangrijke rol spelen in een sterk groeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is en veel ruimte is voor initiatief? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wil je een compleet overzicht van al onze vacatures? Kijk dan op Meesterbaan.nl. Via deze link kom je direct bij de actuele vacatures op onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.