Particulier voortgezet onderwijs Eindhoven, Den Haag, Mavo, Havo, Vwo

Goed nieuws: Infinity College gaat uitbreiden! Om een groter deel van Nederland te kunnen voorzien van betaalbaar particulier onderwijs, openen wij volgend schooljaar een locatie in Eindhoven en in Den Haag. 

Wij zijn van mening dat alle kinderen in Nederland onderwijs verdienen waar het individu centraal staat. Bij Infinity College bestaan de klassen tijdens lessen uit maximaal 8 leerlingen en bestaan coachklassen uit maximaal 15 leerlingen. De specifieke situatie van de leerling is het uitgangspunt voor het leertraject; onderwijs op maat noemen we dat. In een rustige en kleinschalige school helpen ervaren en bevoegde docenten en professionele coaches de leerlingen in hun eigen tempo aan hun mavo-, havo- en vwo-diploma. Infinity College biedt kinderen vernieuwend, particulier voortgezet onderwijs in een prettige leeromgeving. Momenteel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en vanaf volgend schooljaar ook in Eindhoven en Den Haag!

Betaalbaar particulier onderwijs in Eindhoven en Den Haag
Momenteel bezoeken wij verschillende locaties en wij verwachten snel het perfecte schoolgebouw te vinden om ons unieke onderwijsprogramma aan te bieden. Uiteraard houden wij rekening met bereikbaarheid, zowel met eigen als openbaar vervoer. Ben je al nieuwsgierig geworden naar ons onderwijsconcept? Je kunt je al aanmelden voor een open dag op één van onze andere locaties of een kennismakingsgesprek inplannen. Wij vertellen je er graag alles over!
 

Onderwijsaanbod
Wij bieden verschillende vormen van voortgezet onderwijs aan op mavo-, havo- en vwo-niveau. Zo kun je bij ons een regulier schooljaar of versneld onderwijs (2 jaar in 1) volgen. Ook is het mogelijk om enkel één of enkele certificaten te behalen. Het is zelfs mogelijk om bepaalde vakken op een ander niveau te volgen dan andere vakken. Kortom: het programma wordt om de leerling heen gebouwd, de leerling staat centraal. Daarnaast bieden wij de leerling diplomagarantie. Op basis van onze lesmethode en hoge slagingspercentages uit recente jaren hebben wij deze vernieuwende stap gezet.

Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan voor een kennismaking, een webinar of een open dag