Tarieven 2022-2023

Compleet ontzorgd en tot wel 40% lager

Tarieven 2022-2023

Infinity College is een particuliere school. Dit betekent dat het onderwijs door de ouders betaald wordt. Infinity College wil particulier onderwijs voor een bredere doelgroep beschikbaar maken. De tarieven van Infinity College voor een volledig schooljaar zijn dan ook tot wel 40% lager dan bij andere particuliere scholen. Bovendien is dit tarief inclusief het digitale lesmateriaal, de kosten van het staatsexamen, koffie/thee, vers fruit en sportfaciliteiten.

Deze gunstige prijsstelling kunnen wij realiseren door ons bewezen onderwijsconcept en de wijze waarop wij zaken organiseren op basis van onze jarenlange ervaring. Kwaliteit van onderwijs is dus gegarandeerd. Dat wordt onder andere bewezen door de accreditatie van al onze vestigingen door de onderwijsinspectie.

Onderbouw

mavo – havo – vwo

Leer je eigen niveau kennen

15.595

Bovenbouw

mavo – havo

Jouw weg naar het
examen

16.495

Bovenbouw

vwo

Jouw weg naar het
examen

16.995

2-in-1

havo – vwo

Extra snelheid maken of tijd inhalen

18.995

Certificaat

Vak(ken) aanvullen om jouw studie te kunnen starten

2.500

Certificaat 2-in-1

Versneld vak(ken) aanvullen

3.000

Betalingsmogelijkheden

U hebt de keuze om het studiegeld direct te voldoen of eerst een aanbetaling (25%) te doen. Het studiegeld dient wel voorafgaand aan het schooljaar betaald te worden. Bij latere instroom binnen 15 dagen na de inschrijving van de leerling.

U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de mogelijkheid tot gespreide betaling. In dat geval betaalt u de studiekosten van een volledig studiejaar in tien gelijke, maandelijkse termijnen. Bij betaling in termijnen worden de kosten met acht procent verhoogd.

 

Kortingen

Indien u direct een inschrijving doet voor meerdere schooljaren ontvangt u een korting van 10%, welke als cash back in mindering wordt gebracht op het studiegeld van het volgende schooljaar. Dit geldt alleen indien de leerling nog niet bij ons staat ingeschreven. 
Bij het instromen van een leerling na 1 december geldt een kortingstarief.
De hoogte daarvan is afhankelijk van het instroommoment.

Restitutie

Indien een leerling het schooljaar niet afmaakt wordt het resterende studiegeld gerestitueerd. Het schooljaar verdelen we in tien maanden. Er geldt een opzegtermijn van twee maanden.